مشاوره حقوقی رایگان - امتناع ورزیدن کارفرما از دادن نامه عدم نیاز

با درود .64 ماه در یک شرکت کار میکردم که هر 6 ماه قرارداد ها تمدید میشد پس از اتمام آخرین قرارداد کارفرما عذر بنده را خواست و نامه عدم نیاز را نمیدهد. کارفرما از طریق یک شرکت پیمانکار قرارداد منعقد مینمود ،حال باید چکار کرد با توجه به اینکه سامانه اداره کار برای اقدام برای بیمه بیکاری نیاز به نامه عدم نیاز دارد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام حضورا به اداره کار مراجعه نمایید و شکایت نمایید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام از کارفرمایتان در مراجع اداره ی کار (هیات تشخیص اداره کار) شکایت نمایید به خواسته ی برگشت به کار و دریافت گواهی سابقه کار و گواهی عدم نیاز . موفق و موید باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در اداره کار شکایت نمایید مبنی بر بازگشت به کار تا معلوم شود به اراده خود کار را ترک نکرده اید