مشاوره حقوقی رایگان - سایه اندازی همسایه مجاور

سلام خداقوت
خانه همسایه مجاور ساخت قدیمی بود و متراژ آن هم کمتر 100 هست و طرف ساختمانی غربی وی کامل ساخت هست.
و طبقه را اول هم سایه انداخته خانه من یا میتونم از این ملک شکایت تخریب بدم.
باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
سوالات خیلی مبهم اما در صورت داشتن مجوز خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق مراجع ذیصلاح همچون شهرداری می توانید اعتراض خود را اعلام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بررسی کنید ایا مجوز ساخت داشته یا نه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در کمیسیون ماده 100 مطرح کنید اگر خانه ساخته شده است فقط جریمه می کنند