مشاوره حقوقی رایگان - ساخت خانه ویلایی بی کیفیت

با سلام احترام خدمت سروران

چندی پیش با راهنمایی های شما سروران تونستم از سازنده شکایت کنم بابت سازه قیر استاندارد و کارشناس تمامی معایب رو تایید کرد که بر اساس اون شکایت اصلی رو بعد تامین دلیل انجام دادم فقط این که کارشناس مبلغی تعیین نکرد و فقط معایب رو نام برده و این که الان پرونده به شورای حل اختلاف قسمت صلح ارجاع داده شده میخواستم بدونم با این که چیزی از نکات سازه در قولنامه ذکر نشده و این که به قسمت صلح ارجاع داده شده پرونده آیا کاری از پیش میتونم ببرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت عدم توافق در شورا پرونده به دادگاه ارسال می شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت عدم سازش به دادگاه مربوطه ارسال خواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه سازش برقرار نشه به دادگاه مربوطه ارسال میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله پیگیری نمایید
و درصورت عدم حصول صلح و سازش ، پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورتی که سازش نشود پرونده به دادگاه میرود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سازش برقرار نشود پرونده به دادگاه عودت داده میشود تا رسیدگی کند

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

اگر سازشی صورت نگیرد پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر سازشی صورت نگیرد پرونده به دادگاه ارسال خواهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سازشی صورت نگیرد پرونده به دادگاه ارسال می شود.