مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروی شرکتی ایثارگران

با سلام
من حدود 10 سال است با یکی از سازمان های دولتی به صورت نیروی شرکتی همکاری دارم متاسفانه از شهریور پارسال تا اردیبهشت امسال سازمان به بنا به دلایلی قرار داد جدید با شرکتی نبسته بود و حق الزحمه من (بدون بیمه ) پرداخت شده است متاسفانه الان به من میگن به دلیل اینکه بیمه شما در تاریخ بخشنامه تبدیل وضعیت ایثارگران پرداخت نشده است شامل حال شما نمی شود
آیا تبصره زیر شامل حال من نمی شود؟ من الان چطوری می توانم پیگیر کارم باشم ؟

3- حق بیمه این نیروها باید توسط دستگاه اجریای مربوط یا شرکت‌های طرف قرارداد با دستگاه اجرایی پرداخت شده باشد.
تبصره: موارد استثناء این بند در خصوص نیروهای قراردادی، با اعلام بالاترین مقام دستگاه اجرایی و تأیید ذیحساب مبنی بر دریافت حقوق و مزایا از دستگاه اجرایی بابت فعالیت تمام وقت در امور جاری دستگاه از ابتدای سال 1399 قابل اقدام است.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام توجه نکنید و از دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله برای تبدیل وضعیت استخدامی ، متقاضی ، حتما باید شاغل باشد و حق بیمه
ایشان واریز شده باشد
بله تبصره فوق ، مشمول شما میشود ولی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یکی از شرایط تبدیل وضعیت این است که قرارداد شما برای امسال تمدید شده باشد .