مشاوره حقوقی رایگان - کتک کاری و طلاق

سلام خسته نباشید مجوز طلاق به خاطر کتک کاری هروقت بتونم میشه طلاق بگیرم یا باید فورا طلاق بگیرم شوهرم کتکم زده مجوز طلاق دادن بهم الان من باید فورا طلاق بگیرم یا هروقت بتونم میشه طلاق بگیر؟ ممنونم

پاسخ ها :

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
مدت مراجعه به دفتر طلاق در حکم گواهی عدم سازش آمده اگر این تاریخ بگذره باید دوباره طرح دعوی کنید

یک وکیل

با سلام حکم طلاق شش ماه زملوان دارد پس در اجرای صیغه طلاق تسریع کنید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه وحق الوکاله به صورت حضوری اعلام شود.یاالله

یک وکیل

سلام " به استناد ماده 33 قانون حمایت از خانواده ، مدت اعتبار حکم طلاق شش ماه پس از تاریخ ابلاغ رای فرجامی یا انقضاء مهلت فرجام خواهی است .

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
شما تا6ماه پس از صدور حکم قطعیت یافته امکان اجرای رای رو دارید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل را مطرح نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

با سلام با توجه به اینکه حکم طلاق دارای مهلت مشخص می باشد و در صورت عدم مراجعه برای طلاق مهلت منقضی میگردد بنابراین در مدت معین شده برای اجرای صیغه طلاق اقدام نمایید.