مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق ترک کار

با سلام و خسته نباشید
احتراما اینجانب مدت 4 سال در هتل مشغول به کار بودم یک ماه پیش استعفا نوشتم ولی قبول نکردند و استعفا را پاره کردم اول این ماه سرپرست به علت دیر رفتن به من گفت برو تکلیفت مشخص شد بیا و من از اول این ماه نرفتم تا اینکه گفتن ترک کارتو زدیم و هیچ حق و حقوقی نداری منظور سنوات این چهار سال و عیدی این 6 ماه گفتند چون خودت ترک کار کردید هیچی بهت پرداخت نمی شود ایا میتوانند به من حق و حقوقم را ندهند ؟ و من باید چیکار کنم ؟
ممنونم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تمام مطالبات باید به شما پرداخت شود و در صورت عدم پرداخت راه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت کنید و تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید.