مشاوره حقوقی رایگان - جلسه دادرسی

با سلام خدمت اساتید محترم ... با پیمانکاری قرارداد نوشتیم که طبق قرارداد عمل نکرد نهایتا مجبور به شکایت شدیم .. اولین جلسه دادرسی رو رفتیم و صورت جلسه رو امضا کردیم و قاضی گفت رای صادر میشه، بعد از گذشت دو ماه ابلاغ اومده که جلسه دادرسی دوباره تشکیل میشه و باید بریم که اونم تاریخش برای دو ماهه دیگس .. میخواستم از حضورتون بپرسم چرا وقتی جلسه دادرسی رو رفتیم و قاضی گفت رای صادر میشه الان دو مرتبه جلسه دادرسی تعیین کرده و رای صادر نشده ...

جزییات قرارداد:
(قرارداد ما با پیمانکار به این صورت بود که مبلغی رو نقد به ایشان دادیم و قرار بود طی مهلت زمانی مشخص ایشان برای ما سقف بزنه و چنانچه از اون تاریخ گذشت روزانه مبلغ 500 هزار تومن بایستی جریمه بده که طبق قرارداد عمل نکرد و الان حدود 100 میلیون داخل جریمس)

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این نظر قاضی است و نیاز به توضیحات برای رای دارد البته دادرسی کلا زمانبر است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام برای راهنمایی بهتر از مشاوره تلفنی دردادراه استفاده کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می بایست بفرمایید در جلسه اول دادرسی چه صحبتهایی شد است . توضیحات شما برای پاسخگویی کافی نیست