مشاوره حقوقی رایگان - ثبت سند زمین

با سلام
بنده سال 95 یه قطعه زمین ( که مشکل کاربری شهرداری داشت ) در محدوده شهر خریدم 33 میلیون ، که از این مبلغ 10 تومان رو بهش ندادم و گفتم به شرط حل و فصل مشکل شهرداری و ثبت سند مابقیش رو بهت میدم ( این در صورتی است که علاوه بر قولنامه بنگاهی، تعهد نامه محضری ازش دارم که کل پول رو بهش دادم ) ولی تاکنون نه مشکل شهرداری حل شد و نه هم تونستم سند بگیرم براش، علی ایحال خواهش میکنم با توجه به اینکه این زمین کل چیزیه که تو این دنیا دارم و اونم رو هواست راهنماییم بفرمایید.
ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پیسنهاد میشود جهت بررسی بیشتر مسئله تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما مبهم است .
نیاز به بررسی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مدارک باید بررسی گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با توجه به این که سوال شما نامفهوم می‌باشد پیشنهاد می گردد از مشاوره تلفنی استفاده نمایید و از طریق دادراه تماس بگیرید