مشاوره حقوقی رایگان - باغ مشاعی با سند مجزا

سلام. بنده یک باغ 2000 متری را با یکی از آشنایان خود شریک هستم که دو سند تک برگ 1000 متری مجزا دارد و شریک من نه حاضر به واگذاری و فروش و نه خرید سهم من می باشد و به صورت مجزا هم نمیتوان فروخت چون دیوار‌کشی شده و یک اتاقک و منبع آب و درخت در آن می باشد و به همین دلیل قابل تفکیک هم نیست چطور می‌توانم شریکم را متقاعد به فروش سهمش به خودم و یا مشتری که کل باغ را می‌خواهد بکنم ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

راه حل هایی وجود دارد نیاز به گفت و گو دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دستور فروش از دادگاه باید بگیرید تا ملزم شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید از طریق مراجع قضایی پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا در اداره ثبت درخواست افراز ملک مشاع را مطرح نمایید و بعد از اخذ نامه عدم افراز ، باید درخواست دستور فروش مال مشاع را در دادگاه مطرح نمایید تا

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا به اداره ثبت مراجعه نمایید و گواهی عدم افراز اخذ و سپس دستور فروش ملک را تقاضا نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
جهت اخذ دستور فروش اقدام نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت وجود سند ابتدا از طریق ثبت گواهی عدم امکان تفکیک بگیرید و بعد دادخواست تقاضای دستور فروش

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای اخذ دستور فروش می توانید اقدام کنید.