مشاوره حقوقی رایگان - آیا امکان فروش سه دانگ سهم خود از خانه ((سه دانگ دیگر همسرم)) را دارم

با سلام / به دلایل اختلافاتی میخواهم سه دانگ سهم خودم را از خانه مسکونی که با همسرم سه دانگ سه دانگ هستیم ، بفروش بگذارم و مشتری نقد هم دارم آیا اجازه دارم و از نظر قانونی بعد مشکلی پیش نمی اید / همچنین به اطلاع همسرم رسانده ام و اول گفتم میتوانی سهمم را بخر ولی میگوید نمیتوانم / ضمنا تمام مهریه اش هم همان سه دانگ است که بهش دادم و در دفتر ازدواج ثبت شده است

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می توانید بفروش برسانید و حق تصرف ندارند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید سه دانگ را انتقال دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید زیر قرارداد را امضا کند تا مشکلی ایجاد نشود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حق شفعه فقط در مورد اموال قابل تقسیم اعمال میشود و در اینجا حقی نیست

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام مشكلي براي فروش نداريد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما مالک سه دانگ هستید و میتوانید سه دانگ خود را به هر شخصی ، انتقال بدهید و منع قانونی ندارد ولی بهتر
است شریک زیر قرارداد شما را امضا نماید