مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ساخت روستایی

سلام اینجانب دارای قطعه زمینی با یک باب خانه روستایی مستهلک و غیر قابل سکونت با انشعاب آب و برق و گاز در یکی از روستاهای شهرستان سنگر واقع در استان گیلان میباشم . آیا برای تخریب و ساخت یک باب خانه جدید نیاز به نامه بنیاد مسکن و جواز ساخت و نقشه نظام مهندسی میباشد ؟ اگر نیاز میباشد تعرفه آن چگونه محاسبه میگردد ؟ اگر نیاز نیست پس از ساخت چگونه باید برای سند اقدام نمود ؟
با تشکر و احترام

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شما نیاز به بررسی و گفت و گد دارید از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله از طریق دهیاری

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام از طریق دهیاری می توان مجوز ساخت را دریافت نمایید