مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از موقعیت شغلی و تبانی با دیگری

سلام وقت بخیر ، با مراجعه به اداره و آب شهر و به آنها اعلام کردم که بنده یک اشتباه مرتکب که به همسایه که در حال ساخت و ساز و قول پرداخت آب مصرفی بدون گرفتن تعهدی فقط تعهد اخلاقی از اشتراک منزلم آب به عنوان استفاده خورد و خوراک کارگراش قرار دادم ولی بعد از مدتی متوجه شدم که استفاده برای ساخت و ساز شده و آب را قطع کردم ولی متاسفانه با صدور قبض غیر متعارف و مبلغ زیادی مواجه شدم که با مراجعه به قسمت مشترکین با جوابی غیر منطقی و تهدید آمیز مواجه شدم که کار شما غیر مجاز است و باید شما جریمه بشید و آب منزل تون را قطع جریمه خواهید شد که بنده در جواب خانم آب دزدی و غیر مجاز از نظر شما جرمه یا مصرف زیادی آنهم برای یک دوره جرم محسوب میشود ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به ارگان مربوطه رجوع نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع مهمی نیست از طریق ارگان مربوطه پیگیری کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادن آب به دیگری برای ساخت ساز از نظر اداره آب تخلف محسوب میشه