مشاوره حقوقی رایگان - کارت ایثارگری پدر فوت شده

باعرض سلام و خداقوت. پدر من به مدت 30سال کارمند اداره راه و ترابری استان لرستان بوده و در سال 79 در حین انجام ماموریت برای اون اداره فوت کردن. ایشون در سال 67 و68 چندماهی ماموریت به جبهه رفتن که برگه های ماموریتش هم دراداره و هم نزد ما هست هم اکنون هم مادرم دارن حقوقش رو از سازمان بازنشستگان کشوری میگیرن. خواستم بپرسم که ایا کارت ایثارگری بهشون تعلق میگیره. و خودم هم برای تعدیل وضعیت شغلی ام نیاز به سهمیه ایثارگری دارم ایا من هم میتونم از این کارت و سهمیه اش استفاده بکنم. ممنون اگر راهنمایی بفرماید.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از ارگان مربوطه جویا شوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ظاهرا قانون تبدیل وضعیت شامل خانواده رزمندگان نمی شود ولی باز هم پیگیر باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت اطمینان از ارگان مربوطه استعلام کنید.