مشاوره حقوقی رایگان - دستمزد وکیل واسه پرونده طلاق

سلام من دو سال پیش وکیل گرفتم واسه طلاق و مهریه طلاقم یه ماه پیش ثبت شد ولی مهریه رو هنوز درگیرم، وکیل میگه این پرونده من وکیلت نیستم باید پول بدی بهم تا این پرونده رم قبول کنم ، روز اول در مورد مهریه هم حرف زدیم که توی قرارداد پنج تومن گفتن پیش پرداخت بدین بعدش هشت درصد مهریه رو میگیرم امضا کردم ولی الان میگه من واسه برگشت مهریه وکیلت بودم نه واسه وصولش یا همین گرفتن حکم مهریه به نفع من میشه در موردش توضیح بدین نمیدونم چیکار کنم دوباره باید پول بدم؟؟؟ لطفا جواب بدین ممنون میشم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق پنل مشاوره تلفنی جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یعنی وکیل اصلا برای پرونده مهریه اقدام نکرده است ؟
قرارداد وکالت شما الکترونیکی بوده ؟

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

یک نسخه قرار. داد وکالت را از ایشون بگیرید مطالعه کنید اگر در خصوص مهریه وکالت ندادید منوط به انعقاد قرارداد جدید و پرداخت حق الوکاله جدید هستش