مشاوره حقوقی رایگان - هزينه وكالت

باسلام در جريان طلاق توافقی دچار مشكل شدم كه مجبور به گرفتن وكيل شدم. الان طرفم راضي شده كه طبق توافق جلو بريم. فقط ازمايش و رفتن به محضر مونده بود. پيش پرداخت وكيل انجام شد. اگه بخوام طبق توافق جداشيم ايا وكيل ميتونه هرينه وكالتو كامل بگيره؟ ٥ت پيش پرداخت . ٥ت انتهاي كار و ١٢درصد مهريه، ايا از پيش پرداخت ميتونه مبلغي برگرده؟ زمان گرفتن وكيل ٤روز و قرار شد با اجراي مهريه شروع شه

پاسخ ها :

منظر بانو  طلب آموز

منظر بانو طلب آموز :

باسلام
باید طبق توافق با وکیل عمل نمایید.
لطفا بفرمایید کدام شهرستان هستید؟

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
بستگی به قرارداد حق‌وکالت دارد، باید قرار داد را ببینیم و اظهار نظر کنیم.

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

میتوانید با توافق یکدیگر حل فصل کنید‌

هادی حسین نژاد بائی

هادی حسین نژاد بائی :

بستگی به قرارداد شما با وکیل داره معمولا در قرارداد ذکر میشه در صورت انصراف و یا مصالحه وکیل مستحق کل مبلغ حق الوکاله می باشد . برای همین عموما مبلغ واریزی غیرقابل عودت است. به قراردادی که با وکیل منعقد کردید مراجعه کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بسته به قرارداد طرفين انجام مي شود