مشاوره حقوقی رایگان - منزل توقیفی را میتوان اجاره داد

سلام و عرض ادب
من و همسرم یک اپارتمان خریدیم که سند انرا به صورت بنده 4دونگ و همسرم 2 دونگ به نام زدیم بعد چند سال همسرم درخواست طلاق و مهریه کردند و اپارتمان شراکتی که داشتیم را بدون اطلاع من اجاره داده اند زمانیکه متوجه شدم و علت را جویا شدم گفت من نامه توقیف اموال دارم و با نانه اجاره دادم
ایا ووقعا میتواند اپارتمانی که 4دونگ ان به نام من می باشد را صرفا با توقیف اموال اجاره دهد؟
و اگر‌درخواست توقیف اموال کرده باشد ایا ابلاغ یا نامه ای از طرف دادگاه برای من نمی آید جهت اطلاع

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بدون اجازه نمی‌تواند اجاره بدهد و شما می توانید ابطال معامله فضولی را بخواهید و اگر موافق هستید مطالبه اجاره بها به نسبت سهم خود را بخواهید.
مسکنی که در آن سکونت ندارید جزء مستثنیات دین نیست و می تواند توقیف کند ولی تا زمانیکه انتقال کامل صورت نگرفته نمی‌تواند بدون اجازه تصرف کند.
مراحل کارشناسی و توقیف و مزایده در سامانه ثنا شما ابلاغ میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر
نامه توقیف اموال ، هیچ ربطی به اجاره دادن ملک ندارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .توقیف مال مشاع به استناد ماده 122 قانون آیین دادرسی مدنی منع قانونی ندارد؛ زیرا عمومیت عین معین شامل مفروز و مشاع هر دو است.در پروسه توقیف اموال ابلاغات انجام می گیرد مگر مربوط به تامین خواسته فوری باشد که به لحاظ موقعیت امکان اینکه ابلاغ نشود هست.اما صرفا توقیف اموال بدلیل عدم تضییع یا تلف حقوق خواهان قبل رسیدگی میباشد نه دخل وتصرف خواهان در مال توقیفی.طبق ماده 56هرگونهمعامله قطعی شرطی رهنی براملاک توقیفی باطل است اما می تواند جهت اجاره اجازه مقام قضایی را اخذکنیداحتمالا دستور قضایی داشته .بدرود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر نمی توانند و مسولیت ان با خودشان است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. خیر. علیه مستاجر طرح دعوای خلع ید کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اسناد شما باید بررسی شود تا به نتیجه مثبت برسید