مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

باسلام 15 سال زندگی مشترک 2بچه خانمم چند وقته تماس و پیامهای مشکوک داره میخوام پرینت بگیرم ؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

یا باید مالک سیم کارت باشید و یا در راستای طرح شکایت دستور قصایی صادر شود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام امکان اخذ پرینت یا با تقاضای مالک سیمکارت امکانپذیر است یا با دستور مقام قضایی

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا باید شکایت رابطه نامشروع کنید و درخواست پرینت تلفن خطی که بنام ایشان است انجام میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یا مالک سیم کارت می‌تواند ریز مکالمات را اخذ نماید یا با طرح شکایت کیفری با دستور مقام قضایی امکان پذیر خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
صرفا مالک سیم کارت می تواند پرینت شماره ها را دریافت نماید سایر موارد نیاز به دستور قضایی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به همسرتان بیخودی ، مشکوک نشوید
و نمی توانید پرینت بگیرید و در این موارد ، قاضی هم دستور گرفتن پرینت نخواهد داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید می توانید درخواست پرینت مکالمات وی را بخواهید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

ابتدا باید شکایت رابطه نامشروع کنید و درخواست پرینت تلفن خطی که بنام ایشان است انجام میشود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با طرح شکایت و دستور قضایی میتوان پرینت گرفت