مشاوره حقوقی رایگان - وام

باسلام یکی از اقوام من به من زنگ زد و از من مدارک شناسایی رو خواست که با اون ها سهمیه ارد بگیره بعد از مدتی فهمیدم که وارد حساب بانکی من شده و حساب دوم باز کرده و با اونها وام ازدواج به نام من و خانمم بدون اینکه هیچ اطلاعی داشته باشیم گرفته با اینکه من قبلا وام گرفته بودم نمیدونم چطوری وام رو گرفته الان از بانک شاکی بشم یا از فامیلم میخوام بره زندان ولله مغزم هنگ کرده ازکجا شروع کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

احتمالا بجای شما امضای مجعول هم کرده است از آن شخص با موضوع جعل و جعل هویتی شکایت کنید

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

ابتدا باید شکوائیه جعل و استفاده از سند مجعول علیه فامیل مطرح نمائید سپس می‌بایست دادخواست ابطال وام به طرفیت بانک مطرح نمائید