مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از شناسنامه و کارت ملی و گرفتن وام از بانک

با سلام
سال 94 دختر خاله من از روی شناسنامه و کارت ملی من از یکی از موسسه های اعتباری مبلغ 20 میلیون وام گرفته بدون اینکه من بدونم من فقط یه سری فرم ها رو امضا کرده بودم ولی برای دریافت وام اصلا بانک نرفتم چون فکر می کردم شناسنامه ام گم شده و من اعلام مفقودی کردم و دو ماه قبل اینکه وام بگیره شناسنامه و کارت ملی رو باطل کرده بودم و اعلام مفقودی کرده بودم از اون سال تا الان وام شده 73 میلیون و اقساطشو پرداخت نکرده یک بار بانک به ما زنگ زدن و دیگه زنگ نزدن الان من باید چه کار کنم می ترسم حساب بانکی منو مسدود کنن در صورتی که بانک یه شهر دیگه است

پاسخ ها :

سوء استفاده از مدارک دیگری برای دریافت وام سوء استفاده از مدارک هویتی وام