مشاوره حقوقی رایگان - نورگیر واحد شمالی

سلام مالک واحد آپارتمان شمالی هستم آیا بدون رضایت همسایه پشتی می توان اقدام به ایجاد نورگیر با شیشه مشجر بدون بازشو کرد.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تصرف در مشاعات نیاز بخ رضایت تمام است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.ماده 133 ـ کسی نمی‌تواند از دیوار خانه خود به خانه همسایه در باز کند اگرچه دیوار، ملک مختصی او باشد لیکن می‌تواند از دیوارمختصی خود روزنه یا شبکه باز کند و همسایه حق منع او را ندارد ولی همسایه هم می‌تواند جلو روزنه و شبکه دیوار بکشد یا پرده ‌بیاویزد که مانع رؤیت شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. خیر شما باید ابتدا موافقت شهرداری و همسایه را اخذ نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان روزنه یا شبکه باز کند و همسایه حق منع او را ندارد ولی همسایه هم می‌تواند جلو روزنه و شبکه دیوار بکشد یا پرده ‌بیاویزد که مانع رؤیت شود