مشاوره حقوقی رایگان - نورگیر و پنجره های مشرف به نورگیر

با درود

آیا نورگیر و پاسیو جز مشاعات می باشد؟ و آیا آپارتمان های مستقر در طبقه اول که از نورگیر به صورت حیاط خلوت شخصی استفاده می نمایند موظف به کسب رضایت سایر همسایگان می باشند؟ آیا پنجره های آپارتمان های طبقات فوقانی که مشرف به نورگیر هستند نیز از قوانین مربوط به مشاعات تبعیت می کنند؟ و آیا هیچ از یک مالکین واحدها می تواند با ارائه شکایت به مراجع قانونی مانع بهره برداری از این پنجره ها توسط واحد های مربوطه شود؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله نورگیر جز مشاعات است و هر تصرفی نیاز به رضایت تمامی مالکین دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نورگیر جز مشاعات است و هر تصرفی نیاز به رضایت تمامی مالکین دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله پاسیو و نور گیر جز مشاعات است و طبقه اول حق استفاده اختصاصی ندارد و پنجره های طبقات فوقانی قسمت اختصاصی است و ربطی به دیگران ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نورگیر جز مشاعات است و هر تصرفی نیاز به رضایت تمامی مالکین دارد.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام پنجره هر طبقه متعلق به همان طبقه است. اما نورگیر و پاسیو مشاعات ساختمان است و هیچکگ دام نمیتواند معی استفاده شخسی شودمگر با توافق سایر اعضا

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله جر مشاعات هستند . بله باید همسایه رضایت بدهند بله میتوانند شکایت نمایند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
جزء مشاعات محسوب و هرگونه تصرف باید با اجازه سایرمالکین باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود جزو مشاعات است و رضایت مالکین نیاز است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

جزو مشاعات است و قواعد مشاعات بر ان حاکم است