مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت و جلب ثالث

با سلام. بابت چند عدد چک که امانت بوده طرف محکوم به خیانت در امانت شده،حالا طرف چک هارو به شخص های ثالث داده. آیا میتونم تا دادگاه حقوقی که بری استرداد لاشه چک اقدام کردم. اگر کسی روی چکها اقدام کرد طبق ماده 139 ق.آ.د دادخواست جلب ثالث بدم؟؟؟؟ با جلب ثالث مسئولیت از بنده سلب میشود؟؟؟؟ البته دادخواست استرداد و ابطال چکها رو هم دادم. آیا چک از وصف تجاری خارج میشود؟؟؟

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانید به عنوان اعتراض ثالث اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما می توانید به بانک مراجعه وتقاضای مسدودی حساب را نمایید وظرف یک هفته اقدام قانونی انجام دهید که ظاهرا انجام شده است که با با دادن حکم یا رسید دادگاه به بانک کسی دیگرنمی تواند چک را وصول نماید.امااگر حساب مسدود نشده وکسی هم برفرض چک را وصول نماید به لحاظ اوصاف تجاری چک مثل اصل استقلال امضا.اصل عدم توجه ایرادات و...ذمه شما مشغول وملزم به پرداخت هستید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید با استناد به حکم کیفری خیانت در امانت ، دادخواست استرداد لاشه چک و ابطال اوراق چک را مطرح نمایید
و اگر دارنده چک بر روی چک ها ، اقدام نماید ، شما باید دعوای متقابل اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگرچه از طریق تحصیل مجرمانه به دست آمده باشد دارنده مورد حمایت قانون گذار نخواهد بود