مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام. وقت بخیز.
من دوساله ازدواج کردم یکسال نامزد بودیم از قبل هیچ آشنایی باهم نداشتیم و خانواده همسرم بخاطر مردم اجازه ی شناخت کافی بهم ندادن.
تو این یکسالی که عروسی کردیم هم مورد ضرب و شتم قرار گرفتم هم ظلم از سمت همسرم و خانوادش.
دخالتها و دلسوزیای بیجای خانواده همسرم مشکلاتمونو تشدید کرد

الان یکماهه که از خونم بیرونم کردن و بخاطر ضرر مالی و مهریه نمیخان طلاقم بدن.
و میگن همینجور بلاتکلیف باید خونه پدرم بمونم.
گفته طلاق نمیدم ازدواج هم میکنم. من خیلی اصرار برای زندگیمون و خراب نشدنش دارم ولی شوهرم اختیاری از خودش نداره و غرورش جلوی خانوادش اجازه نمیده زندگیشو درست کنه.
میخان برای بی گناهیم ازم انتقام بگیرن.
نه جواب تلفنمو میده نه میخاد تکلیف زندگیشو روشن کنه.من 23 سالمه، زجر زیادی دارم تحمل میکنم بخاطر اینکه دوسش داشتم.
هزارتا شرط برای زندگیم گذاشتن که همش تعصب خانواده و خورد کردن شخصیت من و جدا از مشکلات دوتامونه.
اونا دوس ندارن من کار کنم و از شوهرم خواستن که محدودم کنه.
سر انجام این زندگی چیه. تورو خدا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما مبهم است اگر منظوز مشاوره وراهکار جهت خلاصی از مشکلات به وجود امده وادامه زندگی دارید بایستی با مشاور روانشناس خانواده واجتماعی صحبت نمایید اگر هم می خواهید جهت مهریه وسایر حقوقی مالی خویش اقدام قانونی انجام دهید که با مدارک ومستنداتتان اقدام کنید ابتدا جهت مهریه ونفقه اقدام نمایید ودر نهایت طلاق .جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاور تلفنی دادراه در ارتباط باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است که
شما به یک مشاوره خانواده ، مراجعه نمایید
و اگر شما قصد طلاق دارید ، میتوانید دادخواست مطالبه نفقه و مهریه را مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه نفقه و مهریه را مطرح نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اقدامات متعددي ميتوانيد انجام دهيد كه نياز به بررسي دقيق دارد در صورت نياز از طريق مشاوره تلفني تماس بگيريد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست مطالبه مهریه و نفقه بدهید