مشاوره حقوقی رایگان - لطفا جواب بدین خواهشا

سلام من یه دختر 13 ساله ام مادر من سند خونه خودمون رو به برادرش که متهم بود برای الکل رو ضمانت گذاشت یک ماه هم وقت داده بودن بیرون باشه بعد که مراحل قانونی طی شد بره زندان و جریمه پول الان از اون یک ماه 8 روز مونده تا بره دایی ام زندان اما نمیره و میگه هیچ جوره نمیرم و مامانم هم دلش بدجور شور میزنه که دولت خونه مون رو بر داره به جای دایی ام وکیلی که گرفتن هم کاری نمیکنه فقط حرف میزنه یه راه حلی جلو پای ما بزارین لطفااا ( میشه از ضمانت اون انصراف داد؟ )

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا طرز صحبت خود را در مورد همکار بنده رعایت و ادب را رعایت نمایید.
و در خصوص سوال شما سند برای همین از گذاشته شده است و باید ایشان را برگردانید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.طبق ماده 135:«... در صورت فرار متهم يا عدم دسترسى به او در مواردى كه حضور متهم ضرورى تشخيص داده‏شود كفيل ملزم به پرداخت وجه الكفاله خواهد بود.» با اين توضيح كه به كفيل اخطار ميشود ظرف 20 روز متهم را تسليم نمايد در صورت ابلاغ واقعى اخطاريه و عدم تسليم به دستور رئيس حوزه قضايى وجه الكفاله اخذ مى‏شود .در صورت معرفی متهم می توانید از ضمانت انصراف دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید فقط ایشان را به مرجع قضایی تحویل بدهید و درخواست آزادی وثیقه نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با معرفی متهم می توانید و ثیقه را آزاد نماید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام راهي جز معرفي متهم نداريد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با معرفی متهم میتوانید وثیقه را آزاد نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با معرفی متهم میتوانید وثیقه را آزاد نمایید