مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره خانواده برای حل مشکل

سلام. خانم چند ماه قهر کرده چند بار رفتم دنبالش برنمیگرده. بهش میگم بیا بریم مشاوره خانواده مشکل رو حل کنیم قبول نمیکنه . میگه موقع طلاق میریم. ایا میشه دادخواستی چیزی بدم که دادگاه برای حل مشکل مارو بفرسته مشاوره خانواده ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان دادخواست تمکین و بازگشت به زندگی مشترک را تقدیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما میتوانید دادخواست الزام به تمکین زوجه ، را مطرح نمایید