مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره خانواده

سلام خسته نباشید. بنده با خانومم 5ماهه نامزدیم. متاسفانه خانومم فک میکنن من بهشون شک دارم و دروغ میگم. میگن بریم پیش مشاور خانواده. میتونن با پرونده سازی در مشاوره خانواده عسر و حرج بخاطر دروغ و شکاکیت از من جدا بشن؟ یعنی این پرونده مشاوره خانواده رو مدرکی بر علیه من کنن در دادگاه؟ممنونم از شما اگر پاسخ بدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام معمولاً این موضوع مورد استناد دادگاه نیست و در صورتی که دادگاه بخواهد سلامت روانی یک شخص را بررسی کند به پزشکی قانونی ارجاع می شود و صرف مراجعه به مشاوره یا پزشک عادی قابل استناد در دادگاه نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عسر و حرج را قاضی رسیدگی کننده تشخیص می دهد