مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ شکایت

سلام من چند روز پیش به صورت الکترونیکی شکواییه تنظیم کردم بعد از مرکزی که ارسال به انجا شده بود تماس گرفتن و من گفتم پرونده رو ببندن الان برام پیامک ثبت ابلاغ در سامانه ابلاغ اومده این یعنی ابلاغیه به طرفی که ازش شکایت داشتم هم ارسال شده ؟ من چجوری میتونم کنسلش کنم که اگر ارسال نشده دیگه مسکوت بمونه

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
لایحه بفرستید و درخواست خود را مطرح کنید حسب مورد گذشت کنید یا ترک تعقیب را درخواست کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام لایحه ارسال نمایید درخواست خود را مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طی لایحه ای درخواست خود را ارسال نمایید