مشاوره حقوقی رایگان - ماده قانون 500 مجازات اسلامی (بخش تعزیرات)

قانون 500 مجازات اسلامی (بخش تعزیرات) درجه چند مجازات های تعزیری محسوب میشه؟

و ماده قانون 500 مجازات اسلامی چه تفاوتی با ماده قانون 500 مجازات اسلامی (بخش تعزیرات) دارد؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام جهت مشاوره بیشتر از طریق دادراه تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دوتا ماده 500 قانون مجازات اسلامی وجود دارد و به ترتیب درجه 6 و درجه 5 خواهند بود