مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتوان فردی را که یکبار با رسانه های بیگانه مصاحبه کرده به استناد ماده 500 محاکمه کرد؟

چگونه میتوان فردی را که یکبار با رسانه های بیگانه مصاحبه کرده به استناد ماده 500 محاکمه کرد؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوالتون واضح نیست . در این مصاحبه جرمی صورت گرفته ؟ معاند نظام بوده ؟ ماده 500 که میفرمایید مصادیق متعددی دارد مشخص نکرده اید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
برای پاسخ موثق و دقیق إطلاع از جزئیات مصاحبه و اوضاع و احوال عمل ارتکابی ضروری است