مشاوره حقوقی رایگان - لایحه اعتراض به قرار منع تعقیب فروش مال غیر

باسلام بنده از شخصی بابت فروش مال غیر شکایت کردم ک البته ایشون در هیچ یک از جلسات دادگاه و شورا حاضر نشد وب اظهارنامه ای ک قبلتر براشون ارسال کردم هم توجه نکردن حکم بصورت غیابی صادر شد و ب 6ماه حبس و جریمه نقدی 10میلیون و رد مال طبق فاکتور هایی ک بنام بنده بود محکوم شدن وایشان واخواهی زدن وحتی لایحه دفاعی هم پیوست نداشتن و بعد از جلسه رسیدگی در همان دادگاه در کمال تعجب رای کلا بنفع ایشون برگشته و تبرئه شدن در صورتی ک قاضی داخل دادنامه خودش گفته ک( فقط مالکیت بنده برای چن مورد از اقلام فاکتورها محرز هست)ک البته همون چند مورد رو هم متهم ب دیگری فروخته است با تمام این تفاصیل حکم ب برائت متهم داده خواستم اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید برای لایحه اعتراضی چ مواردی رو باید مدنظر قرار بدم
ممنون

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام امکان دارد دادرس محترم به سونیت استناد کرده باشد و ایشان با ارائه مدارک محکمه پسند رای را منقلب کرده باشد-باید قرار صادره را مورد بررسی قرار داد در صورت راهنمایی از طریق دادراه تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید قرار صادره را مورد بررسی قرار داد