مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مشاع سند ششدانگ تحت رهن بانک از طرف شخص طلبکار غیر از بانک توسط دادگاه

سلام
بنده از سه نفر یک چک به مبلغ 350 میلیون تومان طلب داشتم، بعد از مراحل دادرسی این افراد محکوم به پرداخت وجه چک، هزینه دادرسی و خسارت طبق تورم بانک مرکزی شدند، این افراد ملکی به دادگاه معرفی کردند که در رهن بانک سپه می باشد، حال دادگاه فقط سه دانگ از شش دانگ رو بفروش گذاشته و کسی خریدار پیدا نمیشه، لطفا راهنمایی کنید.
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما خودتان می توانید درخواست نمایید که این سه دانگ را به نام شما انتقال بدهند یا درخواست تجدید مزایده را نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مال دیگری از انها میشناسیددارید معرفی کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اختیار با شماست یامعادل طلب خود از مال مورد مزایده به نام خود منتقل نمایید یا تجدید مزایده