مشاوره حقوقی رایگان - خرید سلفی یا پیش‌خرید

سلام‌وخسته‌نباشید
اگه کسی‌ که مغازه‌ داره‌ و برنج‌ رو‌ از‌ کشاورز‌ پیش‌ خرید‌ کرده (خرید‌ سلفی)
قانونیه‌ که قبل از تحویل‌ برنج‌ اون رو به‌ کسی دیگری بفروشد‌ و قولش رو‌ به اون‌ بده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به توافق دو طرف است وگرنه ایرادی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر فروش مبیع بیع سلفی ، قبل از ایجاد محصول ، توسط خریدار امکان ندارد زیرا در زمان انعقاد عقد بیع ، مبیع باید معلوم و موجود باشد مگر در موارد خاص مانند پیش فروش اپارتمان یا بیع سلفی که
قانون صراحت دارد
ولی میتوانند همان قرارداد بیع سلفی را با همان شرایط به دیگری انتقال بدهند و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در این خصوص اختلاف نظر وجود دارد اجماع نظر بر عدم صحت می باشد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در هر حال می بایست به تعهد خود نسبت به خریدار اول عمل نماید و کالا را تهیه کند.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

منعی نداره اما باید بتونه به این تعهد عمل کنه

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در خصوص سرقت باید دلایل ابراز نمایید تا وقوع سرقت برای قاضی محرز و مسلم شود نسبت به اجرا پرداختی می توانید به پرینت بانکی استناد نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله بیع کلی فی الذمه در زمره تعهدات است و چنین معامله ایی صحیح می باشد