مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام . وقت بخیر
بنده یک سال و سه ماه در یک دفتر دکوراسیون داخلی مشغول به کار بودم که نه بیمه ای واسم رد میشد. نه حق و حقوقم کامل پرداخت میشد همیشه مبلغ زیادی حقوق طلبکار بودم. تسویه آخر سال 1399 شامل عیدی سنوات و مرخصی هم به بنده ندادن و مرتب زمان میگرفتن و نبود دریافتی و مشکلات دیگه رو بهانه میکردن ، من هم که با این اوضاع به دفعات درخواست استعفا و ترک کار ازشون داشتم ولی موافقت نمیکردن و مرتب وعده حل مشکلات و پرداخت مطالبات معوقه بنده رو میدادن. قرار شده بود که تا آخر خرداد تسویه حساب بنده انجام بشه که باز هم انجام نشد و نهایتا آخر خرداد به علت مشکل با شریکشون که فقط توی اجاره محل باهاشون شریک بودن مجبور به تحویل دفتر شدن و قرار شد مدتی کار نکنن تا بتونن حساب جمع کنن و بدهی ها رو پرداخت کنن. الان با گذشت دو ماه و نیم و وعده های دروغی هنوز مبلغی به بنده پرداخت نشده. خواستم بدونم با توجه به اینکه بنده بیمه و قرارداد ندارم و کارفرما محل کارش رو تعطیل کرده (اما اون محل هنوز توسط شریک قبلی دایر هست) میتونم شکایت خودم رو پیگیری کنم ؟؟؟؟؟؟ ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می توانید از طریق اداره کار مطالبه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق سامانه روابط کار شکایت خودرا طرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید در اداره کار از کارفرما شکایت نمایید و درخواست مطالبه
تمام حق و حقوق خود را نمایید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام.
مطالبات خود را طریق از هیأت های مستقر در اداره کار شهرستان محل کار پیگیری کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود شکایت کنید