مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام سلام حدود 3سال با یک دختر خانوم داخل رابطه بودم هم‌ دوست داشتیم و به اصرار خودشون پرده بکارتشو از دست داد ولی وقتی خانوادش فهمیدن ما باهم دوستیم مخالفت کردن باعث شدن جدا شیم ولی خانوادش از هیچی با خبر نیستن و فقط فکر میکنن یه مدت باهم بودیم رفتیم خواستگاری هم ندادن و به فشار خانواده رابطه منو اون خانومم تموم شده و اگرم مثلا شکایت کنم ممکن دختر طرف منو نگیره بگه ازدواج نمیکنم، دختر حاضر نمیشه خانوادشو کنار بزاره و باهم شکایت کنیم ایا راهی هست من به تنهایی شکایت کنم و خانواده مجبور شن به ازدواج؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام خیر .رضایت دختر به ازدواج ملاک است

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خیر چنین امکانی نیست چون وعده ازدواج الزامی برای ازدواج نیست مگر خودشون با رضایت ازدواج کنن

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خير بايد خانم رضايت داشته باشه