مشاوره حقوقی رایگان - بستن پرونده به دلیل پیدا نشدن متهم

در یک پرونده کیفری که ما شکایت کردیم و قاضی قرار منع تعقیب صادر کرد و همان ابتدا در رایش نوشته بود متهم مجهول المکان است. و ما اعتراض زدیم و دادگاه تجدیدنظر قرار را نقض کرد و برای رسیدگی ماهوی به دادگاه بدوی مرجوع شد. ما به متهم فقط از طریق عکس و ای دی اینستاگرامش دسترسی داشتیم‌ ولی مدارک کافی برای اثبات جرم وجو داشت‌. حالا در اولین جلسه دادگاه بدوی بعد از رای دادگاه تجدید نظر به ما گفته است باید برویم ظرف مدت 20روز متهم را پیدا کنین در حالی که میداند ما آدرس متهم را نداریم و از طرف خود قاضی نیز آدرس متهم را مجهول المکان اعلام کرده بود ایا قاضی به این دلیل که ما آدرس را نیافتیم پرونده را ببندد و قرار منع تعقیب صادر کند؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به بررسی بیشتر است از طریق پنل مشاوره تماس بگیرسد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر متهم
مجهول الهویت باشد قاضی میتواند رسیدگی
ننماید و پرونده را مختومه نماید
ولی اگر متهم مشخص باشد ولی مجهول المکان باشد قاضی مکلف به رسیدگی ماهوی و صدور حکم است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق باید بررسی گردد