مشاوره حقوقی رایگان - شاهد دعوا

سلام. شاهد دعوایی بودم، کلانتری شهادت کتبی دادم و امضا کردم، اما حالا منصرف شده ام، اگر دادگاه مرا احضار کند با توجه به شهادت کتبی در کلانتری، چگونه باید از شهادت رجوع کنم؟ منظورم اینست که در دادگاه چه باید بگویم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در امور کیفری دادسرا میتواند شهود را احضار و حتی شهود را جلب کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به قاضی اعلام نمایید که قصد رجوع از
شهادت دارید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت احضار رجوع از شهادت را اعلام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر ضروری باشد شاهد را جلب می کنند در غیر اینصورت شهادت کتبی شما به عنوان یک نشانه و قرینه به نفع شاکی در پرونده مورد استفاده قرار می گیرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .به دادگاه اعلام نمایید می خواهید از شهادت خویش انصراف دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مسائل را در دادگاه آنچه که با واقعیت منطبق است مطرح نمایید