مشاوره حقوقی رایگان - راهنماییم کنین لطفا

با سلام من 16 سالمه و الان پدرم زیاد اذیتم میکنه بخاطر اینکه ی برنامه داشتم رو گوشیم برنامه اجتماعی اینستا اونقدری زد ک سرم شکست دلش خنک نشد با چوب و مشت و لگد ب جونم افتاد مادرم نبود مرده بودم تریاک مصرف میکنه پدرم تو خونه شیشه میخواد درست کنه مادرم و منو سرچیزای الکی کتک میزنه ی خواهر 14 ساله و ی خواهر 8 ساله دارم و الان میخواد ب زور شوهرمم بده اگه مادرم بخواد طلاق بگیره میتونه خواهر کوچیکم و داشته باش یا نه میدنش به بابام؟

بابام هم به مادرم خیانت میکنه با زنای دیگه نزدیکی میکنه این مسئله رو میدونیم و تو گوشیشهم با خانومای مفسد الجامعه قرار و رابطه داره چیکار میشه کرد؟

و اینکه من خودم الان میتونم زندگی مستقلی داشته باشم بدون این همه ازار و اذیت اینم بگم نظراتش و تحمیل میکنه یه بیرون رفتن ساده رو محروم کرده تو خونه زندانی کرده مارو راهنماییم کنین لطفا ممنونم❤

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اورزانس اجتماعی تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع خود را مطرح نمایید

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

بنظرم مادر شما برای طلاق اقدام کنن خیلی بهتر است و‌بهتر به نتیجه مطلوب خواهید رسید.
پیشناد میکنم با یک‌وکیل حتما مشاوره نمایید یا قرارداد ببندید.
در خصوص سوال اخرتون، اگر بتونید از دادگاه حکم رشد بگیرید قطعا میتونید خودتون تصمیم‌گیری کنید.