مشاوره حقوقی رایگان - جعل

باسلام
اگر کسی (دست‌ نوشته عادی) بنویسد و امضای دیگری را جعل کند و به دادگاه ارائه دهدو بار اولش باشد مجازات جعل امضا در قانون چیست؟
باتشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حبس از سه ماه تا یکسال ( طبق قانون کاهش مجازات حبس )
یا جزای نقدی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جرم جعل و جرم استفاده از سند مجعول خواهید داشت و مجازات حبس دارد . جهت مشاوره در دادراه تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود مجازات جعل و استفاده از سند مجعول حبس دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از سه ماه تا یک سال حبس یا جزای نقدی.
اگر سابقه کیفری نداشته باشید تحت شرایطی امکان تعلیق اجرای مجازات وجود دارد.