مشاوره حقوقی رایگان - دعوا بین زن و شوهر

خانمی هستم نابینا البته از موقع ازدواج نابینا نبودم چهارفرزند دارم یک پنجمی رو باردار بودم و بدلیل قندخون بالا سقط شد و بعد از اون کم کم بینای مو از دست دادم و یازد بار عمل شدم ولی تاثیری نداشت ولی باز هم شکرمیکنیم‌ که کمی میبنیم مثلا کارهای شخصیم‌ رو انحام میدم همسرم به من گفت که میبرمت تفریح خونه مادرت یک هفته منو اورده پشت سر رفته ازدواج کرد من باز ازدواج مشکلی‌ ندارم چون دیگه از دستم کاری برنمیاد همین که منو دیگه خونش نمیذاره و بچه هارو نمیذاره ببینم من باهاش زندگی میکنم با بچه هام اون بره با زنش ولی قبول نمیکنه‌ من موندم چیکار کنم کسی رو ندارم کمکم کنه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود
از خداوند متعال برای شما ارزوی شفای کامل دارم و همچنین از نایب برحقش حضرت مهدی

خدمت شما عرض کنم همسر شما بدون اجازه شما اگر ازدواج کرده می توانید طلاق بگیرید و مهریه خود رادهم بگیرید و یا با همین شکل زندگی نمایید و ایشان موظف هستند برای شما منزلی تهیه و تمام هزینه های شمارا متقبل شود.
خدا خیر دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در خواست پرداخت نفقه ومهریه خود را بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. می توانید از دادگاه بابت این امر (ازدواج مجدد)طلاق بگیرید اگر هم به این صورت راضی هستید تقاضای نفقه ومهریه نمایید.انشااله شفا پیداکنید.بدرود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات فوق اقدامات حقوقی متنوعی رو میتوانید در خصوص امور مالی منجمله نفقه و مهریه اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست مطالبه مهریه و نفقه بدهید و به جهت ازدواج دادخواست طلاق دهید و دادخواست حضانت یا ملاقات فرزندان خود را بدهید و به جهت اینکه مانع از ملاقات فرزندان شده شکایت کیفری مطرح کنید و به جهت ترک انفاق نیز می توانید شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید از نظر قانونی پیگیری نمایید و اموال زوج را توقیف نمایید تا ایشان راضی بشود که با فرزندان خود زندگی نمایید و