مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق و آزادی مشروط

سلام و خسته نباشید همسرم به جرم سرقت داخل خودرو به 3 پرونده باز که ادغام شدن و به 3سال 9ماه حبس محکوم شده و 17ماه تحمل‌ حبس دارد. تقاضای تعلیق داد نه دادیار اجرای احکامش و نه قاضی شعبه موافقت نکردند.درخواست آزادی مشروط هم موافقت نکردن.پابند الکترونیک هم که شورای طبقه بندی زندان تایید کرد اما اجرای احکام مخالفت کرد و ارسال نکرد به شعبه دادگاه..
تمام رد مال همسرم را هم پرداخت کرده ام. باید چیکار کنم. با دوتا فرزند پسر شرایط برایم سخت و طاقت‌ فرسا شده است

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بايد مدارك و پرونده بررسي شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دلیل موافقت نکردن قاضی دادگاه چه بوده برای راهنمایی بهتر می توانید از طریق مشاوره تلفنی دادراا تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
سابقه کیفری دارند علت رد شدن چه بوده است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام دلیل موافقت نکردن قاضی دادگاه چه بوده برای راهنمایی بهتر می توانید از طریق مشاوره تلفنی دادراا تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مدارک شما باید بررسی گردد
برای استفاده از آزادی مشروط و تعلیق مجازات ، اول باید تمام شرایط مقرر در قانون مجازات اسلامی را داشته باشید و سپس باید قاضی اجرا احکام و دادیار ناظر زندان و شورای زندان موافقت نمایند و بعد