مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام من حدود 1 ماه پیش برای استخدام کار رفتم فرم پرکردم و به مبلغ 15 میلیون تومن سفته دریافت کردن از من بعد 1 هفته کارکردن کارو دوست نداشتم و درخواست لغو قرارداد کار کردم و اونا می‌گوید یاد باید 2 هفته کار کنی بعد لغو میشه میخواستم بدونم برای سفته های من مشکلی پیش نمیاد اگه نرم ، درضمن من سنم 16 ساله و اذن پدر و حکم رشد دادگاهم ندارم

پاسخ ها :

یک وکیل

خیر .اکر سفته رو مسترد نکرد دادخواست استرداد سفته رو پدرتون با ولایت قهری در دادگاه مطرح کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا با ارسال اظهارنامه رسمی استرداد سفته را به نماید در صورت عدم استرداد باید دادخواست را تقدیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ممکن است در آینده مشکل ایجاد بشود
موضوع را به خانواده خود اطلاع بدهید تا توسط پدرتان دادخواست استرداد لاشه سفته به علت امانی بودن را مطرح نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت استرداد سفته بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قرارداد مدت معین بوده تا پایان مدت باید ادامه دهید.