مشاوره حقوقی رایگان - استعفا و ترک کار

با سلام و احترام
من از سال 97 در نمایندگی مشغول به کار بودم که ابتدای کار تعدادی سفته ازم گرفتن که بدلیل عدم اگاهی حتی رسید یا ته سفته تحویل نشد. برج 5 امسال بدلیل بی احترامی کردن مدیر و حجم بالای کار استعفای خود را نوشته و تحویل دادم و شفاهی اعلام کردن تا اخر برج 6 وایسا تا نیرو بگیریم. بخاطر زمانبر شدن گزینش و عدم مراجعه نیرو و یا رد شدن نیرو به هر دلیل بالاخره نیرو استخدام و حتی از نیروی بعدی هم سفته گرفته شد. اموزش کار داده شد و مجدد در تاریخ 31 شهریور اعلام کردم نیرو اموزش داده شده پس استعفای منو قبول کنید و مجدد پذیرفته نشد. نیروی دوم هم بدلیل عدم پرداخت حق و حقوق ترک کار نمود. نهایت امر بدلیل مریضی روحی و حجم بالای کار یکی از اعضای خانواده در نمایندگی حضور و تایید استعفای منو گرفتن. باتوجه به اینکه نمایندگی هم بصورت شفاهی و هم بصورت کتبی خواستار زیر سوال بردن سابقه کاری بنده بوده و من ترک کار کردم ایا امکان اجرا گذاشتن سفته های من هست؟ و موضوع بعدی اینکه تهمت بهم زدن و حتی زندگی شخصی منو هم خود مدیر نمایندگی زیر سوال برده امکان شکایت بابت این موضوع هست؟
لازم به توضیحه که اظهارنامه ای بابت استرداد سفته ها ارسال کردم که اعتنایی نکردن
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به بررسی است از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.دادخواست استرداد سفته بدهید.بابت تهمت وافترا باید ادله محکمه پسندی داشته باشیددر صورت مستندات شکایت افترا نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست استرداد سفته دهید.برای افترا در صورتی که سوء نیت ایشان را می توانید اثبات کنید شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهارنامه و دادخواست استرداد لاشه سفته ها را تقدیم کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست استرداد سفته ها را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست استرداد سفته بدهید.بابت تهمت وافترا باید ادله داشته باشید