مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام بنده به جرم حمل اسلحه کلت کمری و تهدید با ان اسلحه با 2فشنگ جنگی محکوم به حبس 1سال تعزیری و 74شلاق شدم و اعتراض نامه رو هم فرستادم واسه تجدید نظر که حکمم رو به جزای نقدی یا تعلیقی بکنن و جواب صادره قطعی بود ...میخواستم ببینم چکار باید بکنم

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام حکم بدوی عینا قطعی اعلام شده؟ سوال ابهامم دارد ولی اگر رای تائید شده امکان اعاده دادرسی دارید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حکم قطعی شده است لا جرم باید به تمکین به حکم و اجرای آن اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام چون حکم شما قطعی شده است ، باید خود را به زندان معرفی نمایید و بعد از تحمل 1/3 مجازات میتوانید درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات و زندان نیمه باز را نمایید