مشاوره حقوقی رایگان - حمل اسلحه کلت کمری

سلام
(سلاح گرم سبک غیرخودکار و قطعات مؤثر یا مهمات آن، مرتکب به حبس از شش‌ماه تا دو سال یا جزای نقدی از بیست میلیون تا هشتاد میلیون ریال) یعنی قاضی میتونه به جای حبس جریمه رو در نظر بگیره ولی اسلحه کلت یک سلاح نیمه خودکار هستش خودکار به حساب نمیاد ودر قانون جرمی بابت سلاح نیمه خودکار نوشته نشده
حالا قاضی میتونه به جای زندان جریمه کنه، فرد مورد نظر سوابق کیفری نداره و هیچ تهدید یا دعوای با اسلحه هم نداشته .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام داشتن اسلحه کلت ، مجازات حبس خواهد داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله تحت شرایط امکان دارد مجازات با نظر قاضی می باشد