مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از مدارک کپی برابر اصل

سلام
دوستم برای استخدام من در شهرداری ازم کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی و مدرک تحصیلی من را گرفت و گفت دبیرخانه شهرداری برابر اصل خواسته و چون آشنا داره حضور من برای پر کردن فرم لازم نیست
ولی الان 3 ماه گذشته و هیچ خبری نشده
بنظرتون میتونه از اون مدارک سو استفاده کنن؟
و 3هفته است که فهمیدم دوستم با اینکه دیپلمه هست ثبت شرکت کرده
بنظرتون با مدارک من اینکارو میتونه بکنه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

محتمل است که مورد سوء استفاده قرار گرفته باشد لذا میتوانید جهت احراز این موضوع که به نام شما شرکتی ثبت شده است از طریق اداره ثبت شرکتها پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه سوال بفرمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان سو استفاده وجود دارد و میتوانید به اداره ثبت شرکتها مراجعه نمایید