مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام در شناسنامه

با سلام. اینجانب 39 سال دارم. نام شناسنامه اینجانب رقیه است. با توجه به اینکه از دوران نوجوانی با اسم دوم خود، رویا شناخته شده ام، آیا امکان تغییر نام بدون دادخواست وجود دارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

محتمل است ولی می توانید ابتدا از طریق اداره ثبت احوال نسبت به درخواست خود به تغییر نام در سامانه ثبت احوال اقدام نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

از طريق اداره ثبت احوال و بدون دادخواست،امكان تغيير نام به اسامي مشخص و محدودي هست براي تغيير اسم رقيه به رويا نياز به ثبت دادخواست داريد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نسبت به درخواست خود به تغییر نام در سامانه ثبت احوال اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تغییر نام ، شما باید به اداره ثبت ، درخواست خود را ارائه بدهید و باید حتما دلایل خود را ضمیمه نمایید تا در کمیسیون بررسی گردد
و در صورت رد درخواست ، شما میتوانید در دادگاه درخواست بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید.