مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت طلا

باسلام، من و همسرم در شرف جدایی هستیم و ایشون بخاطر مهریه ی بنده شکایت های متعددی از بنده داشتن که یکیش سرقت خودرو بوده و منع تعقيب صورت گرفت و حالا شکایتی ارائه کردن که طلاهایی رو بعنوان «سرمایه گذاری» خریدن و فاکتور بنام خودشون دارن و جلوی دوتا از شاهدین (همکارانشون) به من امانت دادن در حالیکه همسر من حتی حلقه هم برام نخریدن! آیا با این مدارک و شواهد کذب محض! بنده مرتکب جرم خیانت در امانت میشم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر بتوانند اثبات نمایند بله .بهتر است جهت دفاع از خود از طریق سامانه وکیل انتخاب نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ادله مثبته نسبت به دفاع مناسب اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هر ادعایی می توانند بنمایند مهم مستدات ایشان و دفاع صحیح شماست.