مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

با سلام ، قبل از فوت پدرم دستور توقیف خودروی ایشان صادر و خودرو توقیف شد ، نامه رفع توقیف را اجرای احکام به نام پدر صادر کرده و با مراجعه به کلانتری گفتند ماشين فقط به پدرتان که نامش در نامه رفع توقیف اجرای احکام آمده تحویل می‌شود . با توجه به‌ اینکه خواهری از همسر صیغه‌ ای پدر داریم که دسترسی بهش نیست پس از انحصار وراثت چگونه‌ خودرو را آزاد کنیم ، لطفا راهنمایی فرمایید ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با ارایه گواهی انحصار وراثت به راهور تقاضای توقیف پلاک و خودرو مورد نظر را کنید جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به پلیس راهور مراجعه و گواهی انحصار وراثت را مطرح نمایید و درخواست رفع توقیف
نمایید