مشاوره حقوقی رایگان - ارث نوه از پدربزرگ

سلام من 25سالمه و پدرم سال 92 به رحمت خدا رفته و گواهی انحصار واثت هم گرفتیم پدرم در زمان حیات محجور بودند از این برادر ایشان سهم پدری پدرم را تصاحب میکند پدر بزرگم سال 79به رحمت خدا رفته من میخواستم راه حقوقی گرفتن سهم ارث نوه از پدر بزرگ را بپرسم.

پاسخ ها :

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

سوال شما قدری نامفهوم است
اما اگر اموال پدر بزرگ شما که به پدرتون میرسید موجود و باقی ست، شما میتونید به قائم مقامی از ایشون طرح دعوی تقسیم‌ماترک و در صورت عدم تقسیم فروش مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما اعلام نکردید که عموی شما چگونه سهم پدری را تصاحب کرده است