مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حقوق بازنشستگی

بنده مدیرعامل یک تعاونی عمرانی بوده ام که ورشکسته شده ولی هنوز حکم قطعی آن صادر نشده و الان هم من بخاطر چک زندانی هستم و حکم اعسار خودم نیز از چند دادگاه صادر شده است اداره دارایی نیز از طلبکاران شرکت است و با اینکه شرکت مایملکی دارد ولی اداره دارایی برای اموال شرکت درخواست توقیف نکرده ولی حساب‌ های بانکی هیأت مدیره را توقیف کرده از جمله حساب بانک رفاه مرا که مخصوص مستمری بازنشستگی ام است !!! لازم به ذکر است شرکت بستانکاران متعددی دارد و اگه قرار باشد هر کدام بتواند یک چهارم حقوق مرا توقیف کند پس خانواده من بینوا چطور اموراتشان را طی کنند ؟!! و آیا حقوق مستمری جزو مستثنیات دین می‌شود و یا خیر ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر دین متعلق به خود بازنشسته باشد توقیف تا نصاب قانونی از حقوق بازنشسته مجاز است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بیشتر از یک چهارم حقوق شما قابل توقیف نیست نگران نباشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
1/4قابل توقیف می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام یک چهارم حقوق تان قابل توقیف می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام با هماهنگی شرکای سابق موضوع را حل کنید